Вівторок, 19 березня 2024
Кримінал

Група швидкого реагування викрила зловмисників, які скоїли крадіжку з автомобіля Новина з фото

Група швидкого реагування викрила зловмисників, які скоїли крадіжку з автомобіля
У місті Світловодськ поліцейські на місці події застали злодіїв, що проникли до транспортного засобу та демонтували автомагнітолу.


Встановлено, що крадії, віком від 18 до 23 років, приїхали з сусідньої області. У даний час осіб перевіряють на причетність до вчинення схожих кримінальних правопорушень.

"Вночі під час патрулювання міста працівники поліції біля одного з житлових будинків побачили трьох молодих людей. Двоє з них перебували на вулиці неподалік авто, а інший знаходився в салоні транспортного засобу. Помітивши поліцейських, зловмисники почали тікати. Одного з них правоохоронці спіймали на місці. Під час поверхневого огляду у кишені порушника було виявлено та вилучено ніж. За попередніми даними, саме цим предметом злодії зламали замок у дверцятах автівки. У подальшому поліцейські встановили і місцезнаходження двох спільників юнака", - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


Викрадену автомагнітолу, яку зловмисники викинули втікаючи від поліцейських, правоохоронці виявили поблизу місця злочину.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
Група швидкого реагування викрила зловмисників, які скоїли крадіжку з автомобіля
Група швидкого реагування викрила зловмисників, які скоїли крадіжку з автомобіля


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top