П’ятниця, 19 квітня 2024
Влада

У вівторок, 21 березня — чергова сесія Світловодської міської ради Новина з фото

У вівторок, 21 березня — чергова сесія Світловодської міської ради
Розпорядженням секретаря міської ради Юрія Сапянова №38 від 20 лютого скликається 34 сесія Світловодської міської ради. Пленарне засідання відбудеться 21 березня 2017 року з 10:00 у сесійній залі адмінбудинку.


На порядок денний виносяться такі питання:
1. Депутатські запити.

2. Фінансові питання.
Доповідає: Яременко Наталія Костянтинівна – начальник фінансового управління
2.1. Про внесення змін до міського бюджету на 2017 рік.

3. Питання соціально-економічного розвитку, місцевого господарства

Доповідає: Дмитришин Дмитро Дмитрович – заступник міського голови з питань ЖКГ, архітектури та будівництва
3.1. Про порядок розподілу орендної плати за оренду комунального майна та напрямки її використання у 2017 році.

Доповідає: Самоляк Віктор Андрійович – начальник УЖКГ.
3.2. Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 10 грудня 2015 року №25 „Про затвердження Програми благоустрою м. Світловодська на 2016-2017 роки”.
3.3. Про повернення коштів сплачених до цільового фонду міського бюджету у 2015-2016 роках.

Доповідає: Дмитренко Марія Іванівна – начальник управління економіки, ресурсів та розвитку міста
3.4. Про внесення змін до рішення міської ради від 02.06.2016 №244 „Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки у м. Світловодську”.
3.5. Про внесення змін до рішення міської ради від 01.02.2012 р. №438 „Про встановлення фіксованих ставок єдиного податку на території м. Світловодська”
3.6. Про внесення змін до рішення міської ради від 28.09.07 №529 „Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для здійснення експертної оцінки вартості майна комунальної власності територіальної громади м. Світловодська”.
3.7. Про внесення змін до рішення міської ради від 16.02.2017 р. №706 „Про надання пільг щодо плати за землю на 2017 рік”.
3.8. Про внесення доповнень до рішення міської ради від 24.09.2013 р. №873 „Про затвердження Переліку вільних земельних ділянок, які надаються у користування або у власність на земельних торгах”.
3.9. Про встановлення ставки транспортного податку на 2017 рік.
3.10. Про надання повноважень секретарю міської ради Сапянову Ю.О. на підписання договорів оренди землі.

4. Питання врегулювання архітектурно-земельних відносин.
Доповідає: Дмитренко Марія Іванівна – начальник управління економіки, ресурсів та розвитку міста
4.1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу гр. Горбачову В.В. по вул. Підгірна.
4.2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачі у власність громадянам України земельних ділянок для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).
4.3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачі у власність громадянам України земельних ділянок для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).
4.4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачі у власність громадянам України земельних ділянок для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).
4.5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачі у власність громадянам України земельних ділянок для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).
4.6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення ) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянам України земельних ділянок, для відведення та обслуговування індивідуальних гаражів.
4.7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення ) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянам України земельних ділянок, для відведення та обслуговування індивідуальних гаражів.
4.8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачі у власність земельних ділянок громадянам України.
4.9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачі у власність земельних ділянок громадянам України.
4.10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам України для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
4.11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам України для будівництва індивідуальних гаражів.
4.12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам України для будівництва індивідуальних гаражів.
4.13. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам України для будівництва індивідуальних гаражів.
4.14. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам України для будівництва індивідуальних гаражів.
4.15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам України для ведення особистого селянського господарства.
4.16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам України для ведення особистого селянського господарства.
4.17. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Макаренка ПАТ „Кіровоградобленерго”.

4.18. Про поновлення договору оренди:
4.18.1. земельної ділянки по вул. Героїв України, 7 ТОВ „Автогазсервіс”;
4.18.2. земельної ділянки на розі вулиць Героїв України – Паркова фізичній особі-підприємцю Давидову Р.О.;
4.18.3. земельної ділянки по вул. Героїв України, 9а гр. Косих М.Ю.;
4.18.4. земельної ділянки по вул. Єгорова, 4а біля автостанції гр. Плаксіну Г.Р.

4.19. Про передачу у власність земельних ділянок громадянам України для будівництва індивідуальних гаражів.
4.20. Про припинення права користування земельною ділянкою.
4.21. Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 23.06.2015 р. №1470 „Про поновлення договору оренди земельної ділянки по вул. Б.Хмельницького, 2-а фізичній особі підприємцю Круцю В.В.”.
4.22. Про внесення змін у рішення Світловодської міської ради №717 від 16.02.2017 року „Про передачу у власність громадянам України земельних ділянок для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)”.
4.23. Про внесення змін у рішення Світловодської міської ради №710 від 16.02.2017 року „Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянам України земельних ділянок, для будівництва індивідуальних гаражів”.
4.24. Про внесення змін у рішення Світловодської міської ради №709 від 16.02.2017 року „Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянам України земельних ділянок, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)”.

5. Організаційні питання.
Доповідає: Козярчук В.В. – міський голова.

5.1. Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 16.02.2017 р. №693 „Про утворення виконавчого комітету Світловодської міської ради”.

Доповідає: Балюк Олена Вікторівна – перший заступник міського голови.
5.2. Про внесення змін до Програми зайнятості населення м. Світловодськ на період до 2017 року.

Доповідає: Возний Олександр Олександрович – начальник загального відділу.
5.3. Про делегування повноважень керівника органу приватизації державного житлового фонду Дмитришина Д.Д.
Доповідає: Євсюкова Тетяна Анатоліївна – в.о. директора Світловодського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді
5.4. Про затвердження структури та штатів Світловодського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
Доповідає: Попічко Олександр Вікторович – депутат міської ради
5.5. Про створення тимчасової контрольної комісії міської ради.

Доповідає: Чаричанський Ярослав Вікторович – депутат міської ради

5.6. Про звернення депутатів Світловодської міської ради до Президента України, верховної Ради України, Кабінету Міністрів України.
Доповідає: Ода Олександр Юрійович – депутат міської ради
5.7. Про звернення депутатів Світловодської міської ради до Президента України, Голові ВРУ, Прем’єр міністру України щодо визнання тимчасової окупації території України Російською Федерацією.

Доповідає: Щербина Ірина Володимирівна – заступник міського голови з гуманітарних питань
5.8. Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 26.01.2017 р. №687 „Про затвердження списку присяжних по м. Світловодську для Світловодського міськрайонного суду.
Доповідає: Молчанов Олександр Олександрович – депутат міської ради
5.9. Про звернення Світловодської міської ради до Верховної Ради України щодо вимог Революції Гідності.
5.10. Про заслуховування звіту Світловодського міського голови.
5.11. Про скасування рішення виконавчого комітету №51 від 17.02.2017 м. Світловодська в 2016-2017 роках.

6. Різне.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top