Субота, 20 квітня 2024
Кримінал

Крадіїв-шахраїв викрили поліцейські у Світловодську

Крадіїв-шахраїв викрили поліцейські у Світловодську

Працівники поліції викрили у низці крадіжок трьох зловмисників, а найстаршого з них — ще й у скоєнні шахрайства.


На рахунку злодіїв дві крадіжки металевих решіток із під’їздів багатоповерхівок, а також викрадення акумуляторної батареї та магнітоли з автівки. Крім покарання за майнові злочини, одному зі зловмисників доведеться понести відповідальність і за те, що "видурив" телефон у малолітнього.
20 лютого до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що невідомий чоловік шахрайським шляхом заволодів мобільним телефоном у 10-річного хлопчика.

"Того ж вечора, на основі наявного орієнтування, група швидкого реагування патрульної поліції затримала чоловіка, який за описом був схожий на особу шахрая. Правоохоронці встановили причетність 26-річного жителя іншого міста до злочину", — розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


Як з’ясувалося, зловмисник разом із товаришами, 19 та 22 років, до цього скоїв кілька крадіжок. Метал чоловіки здали до пункту прийому металобрухту, отримані кошти витратили на власні потреби. Двоє з осіб раніше вже притягувалися до відповідальності

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 1, 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, а стосовно старшого зі зловмисників і за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) ККУ. Особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 5 років.

Крадіїв-шахраїв викрили поліцейські у Світловодську


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top