Субота, 20 квітня 2024
Здоров'я Добрі справи

Звернення до всіх небайдужих до людського горя і материнських сліз

Звернення до всіх небайдужих до людського горя і материнських сліз
Терміново потрібна допомога! В наслідок трагічних обставин на лікарняному ліжку у надважкому стані, з вогнепальнім пораненням голови знаходиться добра, чуйна й порядна людина, наш земляк — Богдан Булаєнко.


Лікарі Світловодської ЦРЛ приклали максимум зусиль, але відсутність сучасного медобладнання, дефіцитних ліків, а також кваліфікованих професіоналів змусили рідних і близьких зважитись на ризикований вчинок – транспортування тяжкопораненого хлопця до обласної клінічної лікарні ім. І.І. Мечникова у місто Дніпро. Професіональними й досвідченими нейрохірургами була проведена надскладна багатогодинна операція. Зараз пацієнт знаходиться в нейрохірургічному відділенні обласної клінічної лікарні ім. І.І. Мечникова в стабільно важкому стані. День і ніч біля лікарняного ліжка знаходиться його завчасно посивіла, але не зломлена та не втрачаюча надії на краще мати — єдина рідна людина Богдана. Кожного дня на лікування витрачається 3000-3500 тисяч гривень, що для однієї матері є непосильний фінансовий тягар.

Звертаємось до всіх небайдужих людей — давайте разом, спільними зусиллями не дозволимо втратити матері єдиного сина через недостатність коштів на необхідні ліки і процедури! Важлива кожна гривня! Врятувати життя Богдану можливо!

Просимо перераховувати кошти на картку: 4731 2171 1205 8936 (Любов Федорівна Булаєнко, мати Богдана).

Контактні телефони: (096) 358 29 09 (Любов Федорівна, мати), (?098) 093 08 27 (Олександр, друг сім'ї).

З повагою й великою вдячністю.

Звернення до всіх небайдужих до людського горя і материнських сліз

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top