Субота, 20 квітня 2024
Блоги Віталій Асауленко

Криза влади поглиблюється — виконком не зміг зібратися на своє важливе засідання Новина з фото

Криза влади поглиблюється — виконком не зміг зібратися на своє важливе засідання
Із 15 членів світловодського виконавчого комітету, на сьогоднішнє засідання не з’явились 8 його членів.


Хвилин зо 20 міський голова Валентин Козярчук та шість членів виконкому з нетерпінням і надією чекали на прибуття, бодай ще пару-трійку своїх колег — щоб, хоча б, кворум забезпечити для легітимності його проведення. Але ані пару-трійки, ані, тим більше, усіх вісьмох так і не з’явилось.

На що роздосадуваний градоначальник і звернув увагу містян через он-лайн відео-транслятор, мов, бачте, як воно: серйозних питань у порядку денному цього останнього перед вкрай важливою черговою сесією міськради, яка має відбутися 26 січня, — під п’ять десятків, та попри це, більшість членів виконкому це засідання проігнорувала…

"Та, що ви манівцями блукаєте, назвіть поіменно усіх "песиголовців", щоб громада знала!", — не стримався ваш кореспондент.


Але пан Валентин ухилився від цієї пропозиції і оголосив про закриття засідання, що не відбулося. Щоправда, його заступниця з гуманітарних питань Ірина Щербина та ще один член виконкому Михайло Рудич — поки не вимкнулась відео-трансляція — встигли відмітити належний рівень проведення святкування Водохрещі та подякувати учасників.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top