Субота, 20 квітня 2024
Фотофакт Надзвичайні пригоди

ФОТОФАКТ: Вулицю Чорноморівську заблокувала довжелезна фура (ДОПОВНЕНО) Новина з фото

ФОТОФАКТ: Вулицю Чорноморівську заблокувала довжелезна фура (ДОПОВНЕНО)
Сьогодні зранку, 20 січня, на адресу нашого видання надіслали фото, що красномовно говорить: проїзду по вулиці Чорноморівській (Суворова) немає! Його заблокувала великогабаритна фура.


Близько 12-ої ми переконалися у тім, що такий факт має місце. Чи то не звертався ніхто до рятувальників, чи поліцейські не помітили надзвичайної пригоди?

На запитання — що робив великовантажний автомобіль у центрі міста і хто тепер буде витягати його з вузької вулиці — ми вирішили спитати у поліцейських.

Інспектор Світловодського відділу поліції, старший лейтенант Юрій Волошин розповів про те, що ні друга, ні третя об'їзні дороги не були вчора посипані, можливо, тому водій фури і ризикнув їхати через місто. З проханням про допомогу з цього приводу ніхто не звертався.

Вчора ввечері і сьогодні зранку поліцейські надавали допомогу водію КАМАЗу з причепом, який зламався на третій об'їзній дорозі і простояв там всю ніч. Сьогодні близько 11-ої водію допомогли із придбанням і доставкою запчастин. Машина ремонтується.

***
Олександр Сіденко — начальник 17 ДПРЧ близько 17:00 повідомив нашому виданню, що вулиця Чорноморівська розблокована. Фура стоїть біля "Шиномонтажу" поряд з Центральним ринком. Сам водій впорався чи допоміг хто, він не знає.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top