Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

Медведєв звільнився, Усенко став до роботи Новина з фото

Медведєв звільнився, Усенко став до роботи
Мова йде про директорів комунального підприємства "Карат" в оперативному управлінні якого перебуває бізнес-центр на вулиці Героїв України, 94.
^ Реклама ^

31 грудня за власним бажанням звільнився з посади КП "Карат" Юрій Павлович Медведєв, помічник міського голови на громадських засадах, член виконавчого комітету Світловодської міської ради.

"Мені набридла політика, війна зі "Світловодськпобутом" за приміщення, от і написав заяву про звільнення за власним бажанням", — повідомив Юрій Медведєв нашому виданню телефоном з Кропивницького, де мешкає його родина і він сам.


Але Юрій Медведєв залишається директором КП "Світловодськтепло" — створеного на початку минулого року підприємства, яке діяльність свою так і не розпочало. Через зміни до податкового кодексу, зокрема, через обов’язкову сплату податків для непрацюючих підприємців і підприємств, можливо, доведеться його закривати — розмірковує директор. Але це питання виконкому, членом якого він залишається і на засідання якого має намір приїжджати.

4 січня директором КП "Карат" призначено Володимира Івановича Усенка. Йому 55 років, підполковник Збройних Сил України у відставці, 5 років працював заступником начальника Світловодської міліції (за часів начальника Леоніда Пешехонова), звільнився на пенсію, 10 років займався власною пасікою. На початку року прийняв пропозицію очолити КП "Карат".

Наразі прийняв на роботу нового головного бухгалтера — Ларису Логінову, разом розбираються з господарством. У Бізнес-центрі є 20 вільних приміщень, що чекають на орендарів. На наше запитання стосовно масового "ісходу" з приміщення підприємців, Володимир Усенко сказав:

"З нового року 3 підприємця пішли, бо термін дії договору з ними закінчився, але прийшло 3 нових. "Світловодськпобут" світло більше не виключає, тож і проблем немає.

Але розмови про укладання договорів оренди зі "Світловодськпобутом" мають місце. Тож повідомляю тим, хто має намір орендувати кімнату за адресою: вулиця Героїв України, 94, звертатися за телефоном: 098 528 81 34. Договір оренди всі охочі будуть укладати саме з КП "Карат".


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top